Tips & trixVi tänker annorlunda

Problemlösningar
Tjejringes Macsidor är mycket hängivna, och ser som sin uppgift här i livet att förse sina läsare med lösningar som tillfredställer alla eventuella behov och önskningar. Om du är en hemanvändare med en Mac, eller sitter i ett kontorslandsakap och kanske har en massa dumma PC:ar rutomkring dig hela dagarna, ska du veta att vi finns här för din skull. Klicka på alla knappar så blir det roligare.

Ringring

Tipssidan

Aqualook

Ännu snyggare Mac?

Har du en Mac så har du ju redan en snygg dator. Men inget är väl så fulländat att det inte kan piffa upp ytterligare? Nä, jag tänkte väl det.
Vi Mac-användare berömmer oss med att vara människor med personlighet – så vad är väl då naturligare än att ge vår Mac lite egen personlighet. Eller kanske olika personligheter beroende på humör och årstid?

MAC OS 8.5 ELLER BÄTTRE

Med Mac OS 8.5 kom inställningen för utseende, och möjligheten att där välja olika teman för gränssnittet. Apple valde dock att inte vidareutveckla denna finness, så något annat än Platniumlooken fick vi inte se.
Som tur är finns det andra som tagit vid. Det finns massor av fria utvecklare därute som sitter och knåpar ihop fina teman till Macen, till alla oss utseendefixerades ohöljda glädje. Med hjälp av temat här intill får du till exempel Macens senaste gränssnittslok; Acua – även utan Mac OS X.

TIDIGARE OS

För att kunna glädja dig åt de olika temana behöver du ha Mac OS 8.5 installerat. Har du inte det utan kör ett äldre operativsystem behöver du inte gråta för det – då finns ju alltid gamla kära Kaleidoscope, som i alla fall gjort många av mina timmar vid datorn ännu roligare!

Relaterade länkar...

Allegro Themes Project – väckte visst en del rabalder hos Apple, men har dock en hel del skojiga teman att vraka bland.

MrMac.com – här finns massor av teman, iconer med mera.

Mac in Trash Scheme Download – snygga teman på japanska.

Kaleidoscope – useendeförbättrare för dig med tidigare operativsystem (< Mac OS 8.5).

Denna sida innehöll svaren på alla mina frågor.

JA | NEJ

MacRingen Nyheter Anmäl dig Medlemmar Humor Macism Artiklar Tips & Trix Länkar Tjejmac Tjejmac Navigering

MacRingen | Nyheter | Medlemmar | Evangelism | Tips & Trix
Anmäl dig | Humor | Artiklar | Länkar | Tjejringens Macsidor
Christinas Hem

Du är besökare [an error occurred while processing this directive] sedan 1 februari 2000
Uppdaterad 2015-02-20

Kontakt

Denna sajt har inspirerats och starkt influerats av www.apple.com (ja, som den såg ut innan dom bytte design alltså)